Chemybox

          Obiteljski obrt „Chemybox“ nalazi se u središnjem dijelu Bjelovarsko-bilogorske županije, u Velikim Zdencima, na magistralnoj cesti Kutina-Virovitica.

          Osnovan je 1997. godine s ciljem proizvodnje hladno-vučene HV ambalaže od lakih metala, no zbog promjena na tržištu, te zahvaljujući elastičnosti proizvodnih kapaciteta, obrt je proširen i na proizvodnju ostalih kemijskih proizvoda.

          Danas, obrt proizvodi vlastitu metalnu ambalažu u koju u suradnji s vrhunskim tehnolozima stvara i puni kremu za cipele: crnu, smeđu, Neutral-sport, tržišnog imena „Velebit“.

          Pod istim imenom na tržištu se još nalazi i vazelin za kožnu galanteriju, pasta za pranje ruku, laštilo za drvene podove, voćarski vosak,  te nadgrobni lampioni u nekoliko veličina.

          Ambalaža, tj. kutijica kreme za obuću zaštićena je u Zavodu za intelektualno vlasništvo RH kao vlastito tehničko rješenje.

          Prisutnost na tržištu realizirana je kroz domaće trgovačke lance.

          Vizija obrta je širenje asortimana te prodaje na cjelokupno hrvatsko tržište i zemlje bližeg okruženja.

          Misija obrta je zadržati postojeću razinu kvalitete koju potvrđuju naši dugogodišnji potrošači.

          Kvaliteta je ujedno i naš moto.

Naši proizvodi

Poruka

plodnaoranica.hr stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda plodnaoranica.hr stranica slažeš se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možeš podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o tome pročitaj ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja plodnaoranica.hr stranica klikni na gumb "Slažem se".

Slažem se