VELEBIT – PASTA ZA PRANJE RUKU

Karakteristike:

VELEBIT pasta je univerzalno sredstvo u obliku paste na bazi odabranih površinski aktivnih tvari s dodatkom finih abraziva za besprijekorno otklanjanje svih masnoća, ulje, čađe, bitumena, katrana, tiskarskih boja, grafita, karboniziranih i drugih prljavština.

Namjena:
VELEBIT pasta je namijenjena prvenstveno efikasnom pranju:
•    Jako zaprljanih ruku,
•    Metalnih, keramičkih, betonskih i drugih tvrdih površina kao što su podovi, zidovi, radni stolovi, kotlovi, prihvatne posude, te drugih sličnih uređaja,
•    Lakiranih površina kao što su vrata, prozori i slično,
•    Emajliranih površina kao što su: kade, štednjaci, hladnjaci i druge bijele tehnike i kuhinjskog posuđa.

VELEBIT pasta pouzdano skida i biljne i životinjske masti, klaoničke masnoće, krv, začine i slično. Na obrađene površine ne djeluje agresivno, stoga se primjenjuje za pranje i čišćenje u industriji, ugostiteljstvu, zdravstvenim ustanovama, poljoprivredi, benzinskim i drugim servisima, javnom saobraćaju i domaćinstvu, odnosno na svim mjestima gdje se traži besprijekorna čistoća.
Način primjene:
Ruke navlažene vodom dobro se istrljaju malom količinom VELEBIT paste za pranje ruku i isperu vodom.
Na tvrde površine nanese se mala količina VELEBIT paste vlažnom krpom ili spužvom, nakon toga se površine dobro istrljaju i prebrišu čistom vlažnom krpom.
Betonske površine navlaže se vodom i dobro istrljaju četkom umočenom u VELEBIT pastu, oprane površine isperu se mlazom vode.
Ekotoksikološka ispitivanja i utjecaj na vode, vodopravna dozvola UP/I°-034-03/05-02/000889

Analitički broj: E/47

Poruka

plodnaoranica.hr stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda plodnaoranica.hr stranica slažeš se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možeš podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o tome pročitaj ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja plodnaoranica.hr stranica klikni na gumb "Slažem se".

Slažem se