VELEBIT krema za obuću SMEĐA 50 ml

Karakteristike:
Krema za obuću VELEBIT namijenjena je za njegu i održavanje kožne obuće.
Sadržaj je zastupljen optimalnim količinama voskova, terpentina i kvalitetnog tehničkog vazelina. Krema je vrlo djelotvoran impregnator – sprečava prodiranje vlage u obuću, tako da cipela ostaje suha i ugodna za nogu.

Način primjene:
Na suhu cipelu, prethodno očišćenu od prljavštine, nanosimo kremu u tankom sloju i lagano je utrljamo. Laštenju pristupamo kada koža upije nanesenu kremu, četkom ili pamučnom krpom. Preporučljivo je cipele ostaviti dva sata na sobnoj temperaturi kako bi u cijelosti apsorbirala kremu.


Napomena:
Krema za obuću VELEBIT gotovo je u cijelosti domaći proizvod. Zastupljenost domaće sirovine je 93%.

Analitički broj: 054026525/5

Analizirani uzorak obzirom na ispitane kemijske parametre zdravstvene ispravnosti odgovara čl.55, čl.56,čl.75 stav 3 Pravilnika o uvjetima u pogledu zdravstvene ispravnosti predmeta opće uporabe koji se mogu stavljati u promet (N:N: 42/2004), te se u smislu čl. 4 Zakona o zdravstvenoj ispravnosti i zdravstvenom nadzoru nad namirnicama i predmetima opće uporabe (N.N. 1/97) smatra zdravstveno ispravnim.

Pakiranje:
Komercijalno pakiranje 12 komada, pakirano u termo-skupljajuću foliju. Transportno pakiranje 240 komada.
 

Poruka

plodnaoranica.hr stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda plodnaoranica.hr stranica slažeš se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možeš podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o tome pročitaj ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja plodnaoranica.hr stranica klikni na gumb "Slažem se".

Slažem se