VELEBIT EKOLOŠKA IDENTIFIKACIJSKA VREĆICA

VELEBIT EKOLOŠKA IDENTIFIKACIJSKA VREĆICA prepoznata je od projekta SMEPASS (EU)

 Promocija i pružanje savjetodavnih uslu­ga malom i srednjem poduzetništvu (eng.kratica: SMEPASS).

 

             Sa zadovoljstvom vam predstavljamo jedinstveni projekt na hrvatskom tržištu - „Velebit ekološka identifikacijska vrećica“. Vodeći se idejom praktičnosti, korisnosti i ekološke svijesti osmislili smo projekt koji su sebi objedinjava principe ekološko-održivog razvoja i marketinški alat primijenjen modernom potrošačkom društvu.

Projekt „Velebit ekološka identifikacijska vrećica“ u sebi sadrži dva ključna elementa:
•    ekološku platnenu vrećicu od razgradivih prirodnih materijala i
•    identifikacijski kod programa vjernosti (loyality program) u obliku barcode-a ili čipa.

             „Velebit ekološka identifikacijska vrećica“ jednostavan je alat koji iz masovne upotrebe izbacuje plastičnu vrećicu i plastičnu karticu te čuva Zemlju, životinje i ljude za budućnost.
Kao pojedinci, možemo učiniti mnogo na smanjenju gomilanja plastičnog otpada i umanjiti njegov utjecaj na okoliš i zdravlje ljudi i drugih živih organizama. Nekoliko jednostavnih mjera koje, kao pojedinci, možemo poduzeti umanjit će značajno količinu plastičnog otpada u prirodi.
            Korištenjem platnene vreće u kupnji tjedno uštedimo do šest plastičnih vrećica, odnosno 288 godišnje. U prosječnom ljudskom vijeku, to je 22.176 vrećica manje. Kad bi samo svaki peti stanovnik Hrvatske prestao koristiti plastične vrećice, nadolazeća bi generacija u prirodi zatekla 199.588.400.000 vrećica manje.

            Rješenje koje se nameće nalazi se u projektu „Velebit ekološke identifikacijske vrećice


Poruka

plodnaoranica.hr stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda plodnaoranica.hr stranica slažeš se s korištenjem kolačića. Postavke kolačića možeš podesiti u svojem internetskom pregledniku, a više o tome pročitaj ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja plodnaoranica.hr stranica klikni na gumb "Slažem se".

Slažem se