Potaknuti oživljavanjem zadrugarstva u Republici Hrvatskoj, mi kao skupina branitelja poduzetnika, početkom 2007. godine, odlučili smo osnovati Braniteljsku socijalno-radnu zadrugu “Plodna oranica”.
BSRZ „Plodna Oranica“ svojim je dosadašnjima radom dokazala da se upotrebom znanja, domaćih sirovina te voljom ljudi za radom i razvojem, u vrlo kratkom roku mogu postići izvanredni rezultati.
Zadruga na transparentan način koristi poticaje za razvoj zadrugarstva koja dodjeljuju hrvatska ministarstva iz fondova Europske Unije, ulaže u tehnologiju, ekološku proizvodnju, razvoj novih proizvoda, njihovu distribuciju te certificiranje svojih proizvoda na domaćoj i europskoj razini.

Zadruga je vlasnik nekoliko patenata. Jedan od zaštićenih proizvoda je „VELEBIT“ voćarski vosak s dodatkom propolisa.
„VELEBIT“ voćarski vosak s dodatkom propolisa za razliku od sintetičkih uvoznih voskova je u cijelosti prirodan, ekološki proizvod spravljen od 100% domaće sirovine, a voćari, vinogradari, maslinari koji rabe „VELEBIT“ voćarski vosak s dodatkom propolisa najveća su potvrda njegove kvalitete.

Zadruga sustavno razvija projekt “VELEBIT identifikacijska ekološka vrećica” – projekt koji bi svojim oživljavanjem iz masovne upotrebe izbacio dva plastična proizvoda; plastičnu vrećicu i plastičnu potrošačku karticu. Kroz projekt je osmišljen i program vjernosti koji bi poticao potrošače na sudjelovanje u istom.

Zbog iskrene brige za ljude i svijet u koji nas okružuje, zbog predanosti zadrugara te više i šire vrijednosti kojoj težimo, svi naši proizvodi nose etiketu: “S PONOSOM PROIZVEDENO U HRVATSKOJ”.

Secured By miniOrange